Vbk toppsign 1170x300 0926

Uppstart av lag för flickor och pojkar födda 2018

Publicerad 2024-03-28 11:56
Vbk logo full color
Efter sommaren startar basketsäsongen 2024/2025 och då välkomnar vi en ny generation basketspelare: Flickor och pojkar födda 2018!

Nu påbörjar vi planeringen för uppstarten av ett nytt basketlag för flickor och pojkar födda 2018. Ni kan redan nu anmäla ert intresse och säkerställa att ni får mer information när vi närmar oss uppstart under slutet av augusti 2024.

Till den här årskullen söker vi med ljus och lykta också efter ledare. Man behöver inte ha basketkunskaper sedan tidigare för att bli ledare. Du som ledare i Vallentuna Basket kommer få möjlighet till löpande utbildning för att förstärka dina kunskaper och utvecklas i takt med dina spelare. Du kan eventuellt också få hjälp av en basketspelande ungdom för att driva träningen.

Under första året har laget 1 träning i veckan i ca 1 timme och träningen äger rum på helgen med fokus på lek, roligt och rörelse.

Både barn och ledare kan skicka in en intresseanmälan på följande länk: Intresseanmälan PF18 (välj grupp PF18)

Basket växer explosionsartat i Sverige. Iår har vi för första gången en svensk spelare, Bobi Klintman, som förväntas bli draftad i första rundan för NBA. Vi har även många svenska spelare, både flickor och pojkar, som spelar collegebasket på hög nivå och i året March Madness (Slutspel) har vi haft 10 svenska spelare med i mixen om att vinna NCAA mästerskapet i USA.

Häng med på resan när vi utvecklar Sveriges framtida baskettalanger!!

Md vbk widgets 450x450 spela
Md image0

Våra sponsorer

Här var det tomt...

Vill du bli en av våra sponsorer och sätta din logga här eller sponsra nya matchkläder till något av lagen och få din logga där, ta kontakt!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub