Vbk toppsign 1170x300 0926

Bli hjälptränare eller domare!

Publicerad 2023-08-10 11:52
Vill du bli hjälptränare för yngre basketlag, eller prova på att dömma basketmatcher? Läs mer om dessa erbjudanden till alla ungdomsspelare i Vallentuna basket som är födda 2010 eller tidigare och har en del basketerfarenhet (minst 100 basketträningar).

Hjälptränare för yngre lag i Vallentuna basket

Uppdraget handlar om att vara en hjälptränare där det kommer att finnas andra, vuxna, tränare som tar huvudansvaret. Med stor sannolikhet kommer vissa krockar mellan det egna lagets träningar/matcher och hjälptränarlaget att uppstå, så detta hjälptränaruppdrag kan med fördel ske då tillfälle ges.

Det är för tillfället inte klart vilka lag och hur många hälptränarplatser som finns tillgängliga. Men ni får gärna återkoppla med specifika önskemål, t.ex. flick-eller pojklag.

Basketdomare, Easybasket

Att döma basket är mycket utvecklade och lärorikt på flera sätt. Här kommer Vallentuna basket att ha en intern utbildning i början av säsongen och därefter kommer det att finnas möjlighet att pröva på att döma matcher med yngre lag. Inledningsvis kommer matcherna att avse Easybasket, vilket innebär att det är ett begränsat antal basketregler att hålla koll på som domare.

Prata gärna med ert barn om detta.

Kontakta mig (070-4712766 / ludvigolsson@yahoo.se) om ert barn är intresserad av att vara hjälptränare och/eller domare, senast 2023-09-10.

De ungdomsspelare som redan förra säsongen tog chansen att vara hjälptränare/domare, behåller naturligtvis sina tränaruppdrag / ligger kvar på domarlistan (om inte annat signaleras).

Trevlig sommar!

Vänliga hälsningar

Ludvig Olsson

Ludvig Olsson
Md vbk widgets 450x450 spela
Md image0

Våra sponsorer

Här var det tomt...

Vill du bli en av våra sponsorer och sätta din logga här eller sponsra nya matchkläder till något av lagen och få din logga där, ta kontakt!

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub